ANP
NOS Nieuws

Zoektocht naar Anne Faber nog zonder resultaat

De zoektocht naar de vermiste Anne Faber uit Utrecht heeft vandaag niets opgeleverd. De politie heeft het gebied bij het plaatsje Huis ter Heide (gemeente Zeist) weer vrijgegeven. Bekeken wordt nog of de zoektocht morgen wordt voortgezet.

Nadat de politie vanmorgen met speurhonden het gebied had doorzocht waar de jas was gevonden die de 25-jarige Faber waarschijnlijk droeg, kamde de ME het aan het eind van de middag nogmaals uit. Ook verontruste buurtbewoners hielpen zoeken.

Gisteren werden de jas en enkele andere kledingstukken gevonden. Die zijn naar het Nederlands Forensisch Instituut gebracht. Dna-onderzoek moet uitwijzen of de kleren van Faber zijn. Haar telefoon en fiets zijn nog niet gevonden.

Telefoonsignaal

Anne Faber kwam vrijdagavond niet terug van een fietstocht. Volgens de politie is het nog een raadsel wat er is gebeurd. Het regende en onweerde die avond.

De route die zij heeft gereden, is gereconstrueerd aan de hand van de gegevens van haar telefoon. De laatste signalen zijn opgevangen bij Soest. Vandaar is het nog zes tot acht kilometer naar Huis ter Heide.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl