Politie
In samenwerking met
RTV Utrecht
NOS NieuwsAangepast

Onderzoek naar vermiste Utrechtse in Baarn

In de zoektocht naar de vermiste Utrechtse Anne Faber heeft de politie onderzoek gedaan in Baarn. Mogelijk is een selfie die ze vrijdag naar haar vriend stuurde daar gemaakt. Een groot rechercheteam werkt aan de zaak.

De 25-jarige vrouw is sinds vrijdagavond zoek. Ze vertrok toen op de fiets vanuit Utrecht. Daarna zou Faber in Hollandsche Rading zijn geweest.

Sinds 19.45 uur heeft de vrouw binnengekomen berichten op haar smartphone niet meer gelezen. In Amsterdam had ze de volgende dag een afspraak, maar daar verscheen ze niet.

Kruising

Op de foto die ze vrijdag rond 18.50 uur via WhatsApp verstuurde, staat ze in de regen. Vrienden denken dat de selfie op de kruising van de Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg in Baarn is gemaakt.

Twee rechercheurs gingen daar volgens RTV Utrecht vandaag langs om de omgeving te vergelijken met de foto. Ook spraken ze met haar vader. Vanavond begon de politie een zoekactie in het gebied, maar dat heeft voor zover bekend niets opgeleverd.

Ook in Noord-Holland wordt uitgekeken naar de vermiste vrouw. De politie daar is vooralsnog niet van plan een specifiek gebied uit te kammen. "We hebben geen idee waar ze geweest kan zijn", meldt een woordvoerder aan de regionale omroep NH.

Advertentie via Ster.nl