voetbalblog
NOS VoetbalAangepast

Allegri ontslagen bij Juventus • Schöne nog een jaar bij NEC

Zondag staat de laatste speelronde in de eredivisie op het programma. AZ en FC Twente vechten nog om een plek in de voorronde van de Champions League en RKC, Heracles Almelo en Excelsior willen nog heel graag de play-offs om degradatie ontlopen.

Vandaag beschouwen we voor op alles wat er te gebeuren staat in de laatste speelronde en houden we natuurlijk het andere belangrijke voetbalnieuws in de gaten.

Updates in dit blog als push ontvangen? Tik op het belletje!

liveblog gesloten

Dit was 'm weer! Tot zondag!

Zo! Er was genoeg voetbalnieuws vandaag. Zowel over de eredivisie als over spelers of trainers in het buitenland. Er is genoeg gepraat over het komende eredivisieweekend, laten we zondag maar gewoon bekijken wat er voor ons op de mat gelegd wordt.

Zondag zijn we er dan ook weer gewoon bij, als de laatste speelronde in de eredivisie op het programma staat.

Hopelijk ben jij er dan ook gewoon weer bij! Tot dan!

Allegri ontslagen als coach van Juventus

Juventus heeft coach Massimiliano Allegri ontslagen. Dat heeft volgens de club te maken met het gedrag dat hij toonde na de gewonnen bekerfinale, afgelopen woensdag. Daarin werd Atalanta Bergamo nog verslagen, maar de Italiaan kon zijn woede tijdens de wedstrijd al niet beheersen.

Hij werd daarom weggestuurd door de scheidsrechter, maar toen werd hij helemaal woest. Na afloop zou de trainer ook nog een journalist hebben bedreigd, al ontkende hij dat zelf. "De gedragingen tijdens en na de bekerfinale zijn onverenigbaar met de waarden van Juventus", meldt de club.

Allegri vertrekt nu iets eerder dan gepland uit Turijn. De trainer zou in de zomer al vertrekken bij de Oude Dame.

De Italiaanse topclub kent verder een zeer wisselvallig seizoen. In de Serie A staat Juventus vierde en behaalde daarmee de Champions League.

Allegri ontslagen bij Juventus

Hoe ziet het schema van Oranje eruit?

Het Nederlands elftal maakt zich de komende maand op voor het EK in Duitsland. Wanneer wordt de selectie bekend? Wanneer zijn de laatste wedstrijden en wanneer trekt Nederland naar het buurland? Dat zie je in onderstaand schema:

Uitlevering Promes loopt nog

De uitleveringsprocedure van voetballer Quincy Promes in Dubai loopt nog, melden advocaten Sophie Hof en Robert Malewicz in een verklaring. Een rechter in Dubai zal over het Nederlandse uitleveringsverzoek oordelen, maar het is niet duidelijk wanneer dat gebeurt.

Vrijdagochtend werd bekend dat Promes onder voorwaarden is vrijgekomen in Dubai. Hij zat sinds februari vast in het land.

"De invrijheidstelling van Promes raakt aan de vraag of detentie in Dubai werkelijk noodzakelijk is en of op een andere wijze kan worden veiliggesteld dat Promes voor de afwikkeling van de procedure beschikbaar zal blijven", zo melden beide advocaten. "Het criterium daarbij is dat een opgeëiste persoon niet vluchtgevaarlijk is, dan wel dat het vluchtgevaar op minder bezwarende wijze voldoende kan worden ingeperkt."

Het is niet bekend welke voorwaarden de rechter in Dubai heeft opgelegd.

Promes is in Nederland twee keer veroordeeld. Hij kreeg zes jaar cel voor cocaïnehandel en anderhalf jaar cel voor het neersteken van zijn neef. Het OM wil dat hij die straf in Nederland uitzit en vroeg Dubai in maart om zijn uitlevering.

De Roon kan Europa League-finale vergeten: 'Mijn grootste nachtmerrie'

Marten de Roon kan niet in actie komen tijdens de Europa League-finale en dat doet de middenvelder veel pijn, zo meldt hij op Instagram. Woensdag is die finale van Atalanta tegen de Duitse kampioen Bayer Leverkusen. De Roon moet die wedstrijd missen omdat hij woensdagavond geblesseerd uitviel tijdens de Italiaanse bekerfinale tegen Juventus.

"Wat de belangrijkste week uit mijn carrière had moeten worden, is de grootste nachtmerrie geworden." De middenvelder zegt op het sociale medium dat hij niet te negatief wil zijn. "Want iedereen is trots op het team en blij dat we in de finale staan. De collectieve trots zou boven mijn treurnis moeten staan."

De Roon reist wel met zijn ploeg af naar Dublin, waar de finale wordt gespeeld. "Ik zal toeleven naar het eerste fluitsignaal zoals ik altijd doe, maar als het eenmaal begonnen is, kan ik op het veld niks doen. Ik zal wel zo hard mogelijk aanmoedigen als ik kan."

Marten de Roon baalt van het missen Europa League-finale

Afscheid Bram van Polen, dit is het programma

Bram van Polen speelt zondag zijn allerlaatste wedstrijd in het profvoetbal. De 38-jarige verdediger van PEC Zwolle is bezig aan zijn zeventiende seizoen in het betaald voetbal en speelde in zijn loopbaan meer dan 500 wedstrijden, allemaal voor de Zwollenaren.

In de clubgeschiedenis van PEC Zwolle speelde niemand zoveel eredivisieduels als Van Polen. Ook over de gehele eredivisie genomen staat hij in fraaie lijstjes. Zo speelde alleen Mark van der Maarel deze eeuw meer eredivisieduels voor één club (334) dan Van Polen (293).

Zondag is het tijd voor de supporters om echt afscheid van hem te nemen. Er werden al speciale Bram van Polen-shirts verkocht die als warme broodjes over de toonbank gingen. En dit is het programmaboekje voor zondag:

Lasse Schöne blijft nog een jaar bij NEC

Lasse Schöne blijft nog een jaar voetballen bij NEC, dat laat de Nijmeegse club weten op X. De Deen ligt nu tot en met de zomer van 2025 vast bij NEC.

Dat is redelijk opvallend omdat de middenvelder eind vorig jaar zichzelf de vraag stelde of hij nog wel door moest gaan. Dat gebeurde nadat zijn teamgenoot Bas Dost plotseling in elkaar was gezakt tijdens een wedstrijd tussen AZ en NEC. Schöne in november: "Ik vraag me af hoelang ik nog door wil. Dat vroeg ik mezelf al af en nu nog meer."

Nu zegt de 37-jarige middenvelder op de site van NEC het volgende over zijn besluit om door te gaan: "Ik heb er elke dag nog zoveel plezier in. De successen van afgelopen seizoen geven mij nog steeds veel voldoening. Ik kijk er enorm naar uit om alles wat ik zo leuk vind aan het voetbal nog één keer mee te maken komend seizoen."

Schöne speelde tot nu toe 219 wedstrijden in het rood-groen-zwart en is met 441 Eredivisieduels de buitenlander met de meeste wedstrijden in de eredivisie.

Schone nog een jaar bij NEC

Slot op afscheidstournee in Rotterdam: 'Dat doet wel veel met me'

Feyenoord-trainer Arne Slot is bezig met zijn afscheidstournee bij Feyenoord. Zondag speelt hij met Feyenoord zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Tegen Excelsior is dat een wedstrijd die voor de nummer twee van de eredivisie nergens meer over gaat. Voordat Slot naar Liverpool vertrekt, konden er dus al wat handen worden geschud.

"Ik was vandaag ook iets later omdat ik van sommige mensen even persoonlijk afscheid wilde nemen. Iets langer dan alleen even een hand schudden. Je merkt dan dat sommige mensen het oprecht jammer vinden dat je weggaat. Mensen kunnen dat zeggen, maar je kunt ook merken of iemand het oprecht meent. En dat doet wel veel met mij."

Of Slot zondag gaat huilen bij zijn afscheidswedstrijd, dat weet hij nog niet. "Ik kan je namelijk niet vertellen hoe ik zou reageren, maar normaal gesproken ben ik er rustig onder. Normaal huil ik niet, maar ik kan niet voorspellen of dat nu wel gebeurt."

De trainer is er in ieder geval blij mee dat hij op een positieve manier de deur achter zich dicht kan trekken in Rotterdam. In tegenstelling tot bij zijn vorige werkgever, AZ. Waar hij minder prettig wegging richting Feyenoord. "Dat heeft toen veel impact op mij gehad. Het was voor mij dan ook heel belangrijk om deze club niet op dezelfde manier te moeten verlaten. Al kon dat ook niet echt."

Bevestiging komt

Hoewel Slot met zekerheid zegt dat hij volgend jaar de trainer is van Liverpool, is er nog geen bevestiging geweest vanuit de Engelse topclub. Maar dat heeft volgens Slot ook te maken met het feit dat hij nog in Rotterdam trainer is.

"Ze willen recht doen aan het afscheid van mij hier en zij hebben ook nog een trainer (Klopp, red.) die daar geweldig gepresteerd heeft. De bevestiging zal daarna komen. Ik kan je in ieder geval al bevestigen dat ik daar de trainer ben komend jaar, maar dat zal geen nieuws zijn."

Van Persie

Tot slot had de trainer ook nog mooie woorden over voor Robin van Persie. De oud-spits maakte vandaag zijn eerste job als hoofdtrainer bekend, bij sc Heerenveen. "Robin heeft er veel tijd in gestoken om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op zijn eerste job als hoofdtrainer. Hij is er ook echt klaar voor en hij gaat bij een mooie club aan de slag. Dit is een mooie combinatie voor beide kanten."

Slot: 'Gemerkt dat mensen het oprecht jammer vinden dat ik wegga'

Twente heeft iedereen aan boord voor belangrijke wedstrijd tegen PEC

FC Twente kan met een volledig fitte selectie strijden voor de derde plek. Die geeft na zondag recht op de derde voorronde van de Champions league. "Wij staan nu op die derde plek", zegt Joseph Oosting. "Wie had dat voor het seizoen verwacht? We hebben onze doelstelling gehaald en nu willen we ook onze ambitie halen, dat is plek drie."

Ook AZ jaagt nog op die felbegeerde derde plaats, maar FC Twente heeft twee punten voorsprong en dus de betere papieren.

"Afgelopen weekend hebben we het thuis prachtig afgesloten en we moeten zondag opnieuw de juiste intentie laten zien. We moeten zorgen dat we gefocust blijven op dat wat we het hele jaar al goed doen, zowel aanvallend als verdedigend. We willen ten koste van alles winnen", vertelt de trainer die onlangs zijn contract verlengde.

Joseph Oosting

KNVB geeft goed nieuws aan Vitesse: club kan uit Russische handen komen

Er is goed nieuws voor Vitesse. De KNVB heeft de aandelenoverdracht van de Russische eigenaar Valeri Ojf naar een nog op te richten stichting 'Vitesse voor Altijd' goedgekeurd. Dat betekent dat Vitesse heel snel uit Russische handen is en dat zorgt ervoor dat de Arnhemse club een week langer de tijd krijgt om te voldoen aan de licentievoorwaarden.

De licentiecommissie van de KNVB gaf Vitesse eerder tot vandaag de tijd gegeven om aan een aantal voorwaarden te voldoen om volgend jaar een licentie te kunnen krijgen.

Bosz voerde geen gesprekken met spelers

Bosz heeft tijdens de week op Ibiza niet met spelers gesproken over hun toekomst bij PSV. Zo is er de mogelijkheid dat sterspelers als Joey Veerman en Johan Bakayoko na dit seizoen vertrekken. "Maar ik heb die gesprekken al wel gevoerd voor de trip en die zal ik ook de komende dagen voeren."

Maar uitgaan van een vertrek van de twee doet de trainer nog niet. "Deze twee spelers hebben een doorlopend contract. Alles wat je over een transfer zegt, is speculeren."

De kampioenscoach kan nog wel zeggen dat hij blij is met het aantrekken van Malik Tillman en de woorden van zijn keeper Walter Benitez, die aangaf ook bij PSV te blijven. "Hij kreeg dit seizoen heel weinig treffers tegen en wij zijn blij met zo'n goede keeper. Spelers moeten soms ook goed kijken wat ze hier hebben."

Bosz viert het kampioenschap

Bosz wijst PSV op sportieve plicht na feestweek op Ibiza

PSV heeft de afgelopen week flink het kampioenschap gevierd op Ibiza. De hele selectie vertrok naar het feesteiland om even te ontspannen na het zeer succesvolle seizoen. Maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde omdat de Eindhovenaren tegen RKC spelen. De tegenstander strijdt nog voor het ontlopen van de play-offs om promotie/degradatie.

Dat PSV nu minder gefocust aan zo'n wedstrijd begint zou een voordeel kunnen geven aan RKC en dus een nadeel aan Excelsior en Heracles, die ook de play-offs willen ontlopen. Dat snapt trainer Peter Bosz wel. "Ik kan me voorstellen dat die ploegen dat denken. Maar wij hadden geen andere mogelijkheid op de kalender om het te vieren met zijn allen. We hebben echt niet alleen maar aan het bier gezeten en in clubs gehangen hoor. De jongens zijn ook wezen zwemmen en wezen padellen. Ze zijn echt wel actief geweest."

Daarnaast zegt de PSV-trainer zijn ploeg in de wedstrijdvoorbereiding te hebben gewezen op hun sportieve plicht. "Ik heb ze de stand van de ranglijst laten zien."

Bosz vierde met selectie feest op Ibiza: 'Niet alleen gefeest en in clubs gehangen'

Van de Sanden en Matip vertrekken bij Liverpool

Shanice van de Sanden vertrekt na twee jaar bij Liverpool. De 31-jarige aanvalster laat dat weten op haar Instagram. Waar ze nu gaat spelen, is niet duidelijk.

Van de Sanden speelde twee periodes voor Liverpool. Dat gebeurde in het seizoen 2016-2017 en sinds 2022 was dat opnieuw het geval. Daarvoor speelde de 97-voudig international ook voor grote clubs als Olympique Lyon en VfL Wolfsburg.

"Het is tijd om gedag te zeggen", laat Van de Sanden weten op haar Instagram-account. Ze bedankt in haar bericht het team en de staf, die haar "een warm welkom terug" hadden gegeven bij de club. "Jullie hebben allemaal een speciaal plekje in mijn hart."

Ook Joël Matip vertrekt bij Liverpool. De verdediger speelde sinds 2016 meer dan 200 wedstrijden voor The Reds. Ook bij Matip is niet duidelijk waar zijn toekomst ligt. Vertrekkend trainer Jürgen Klopp heeft niets dan lovende woorden over voor de Duitser. "Het is een geweldige prof, een geweldige voetballer en een geweldig mens. We zijn gezegend dat we hem zo lang bij ons hebben. We kunnen hem nu niets anders dan het beste wensen. De kwaliteiten van Joel als speler zijn voor iedereen zichtbaar en als club hebben we daar vanaf het eerste moment dat hij bij kwam geprofiteerd."

KV Oostende krijgt geen proflicentie en gaat failliet

Terwijl Vitesse drukdoende is het vege lijf te redden, is in België het einde van KV Oostende nabij. De club, die in de Tweede Klasse uitkomt, krijgt geen nieuwe proflicentie, omdat het geen oplossing heeft kunnen vinden voor de schuldenlast van zo'n tien miljoen euro.

Daarbij hielp het niet dat de Amerikaanse grootaandeelhouder Paul Conway tot voor kort weigerde mee te werken aan een overname. Op 3 juni zal het faillissement worden aangevraagd.

Oostende promoveerde in 2013/2014 naar het hoogste niveau in België en eindigde in 2021 zelfs nog als vijfde in de Eerste Klasse, maar aan het einde van het seizoen 2022/2023 degradeerde het weer.

Tuchel gaat echt weg bij Bayern München

Er is geen enkele kans dat Thomas Tuchel volgend jaar nog de trainer van Bayern München is. Dat laat hij op een persconferentie bij de club weten. "Dit is mijn laatste persconferentie als trainer van Bayern", zei hij.

Tuchel gaf in februari al aan dat hij zou vertrekken uit Zuid-Duitsland, maar de zoektocht naar een nieuwe trainer verloopt stroef. Xabi Alonso en Ralf Rangnick haakten af. Daardoor dacht de club ineens toch aan een langer verblijf van de 50-jarige Duitser.

Er werden gesprekken gevoerd, maar er kwam geen overeenstemming met de trainer die sinds maar 2023 werkzaam was bij de Rekordmeister.

Thomas Tuchel

PEC Zwolle moet Thy laten gaan, spits tekent in Azië

PEC Zwolle heeft spits Lennart Thy verkocht aan een Aziatische club. Welke club dat precies is, maakt PEC Zwolle niet bekend. Wel zegt technisch manager Mark Coonen dat de transfersom die wordt overgemaakt niet te weigeren is voor de Zwolse club.

Thy speelde vier seizoenen voor PEC, verdeeld over twee periodes. In die tijd maakte hij in 112 wedstrijden 53 treffers. De 32-jarige spits vertrekt nu na de laatste eredivisiewedstrijd, komende zondag.

"Lennart wilde nog één keer graag een buitenlands avontuur aangaan", zegt Coonen. Thy bevestigt dat. "Ik ben blij dat de club er een goede transfersom aan overhoudt en dat ik zondag dus ook afscheid kan nemen van het geweldige publiek hier, wat voor mij echt als familie is gaan voelen."

Lennart Thy

FC Twente haalt Tunesisch international

FC Twente heeft zich voor het komende seizoen versterkt met de 24-jaarige Sayf Ltaief. De aanvaller is Tunesisch international en komt over van FC Basel. Ltaief heeft een contract getekend tot 2027 met optie voor nog een seizoen.

De linkeraanvaller is geboren en opgegroeid in het Zwitserse Zürich, daar speelde hij in de jeugd ook voor FC Zürich. In 2022 maakte hij de overstap naar FC Basel. Die club verhuurde de twaalfvoudig international het afgelopen anderhalf seizoen aan FC Winterthur. Bij die club speelde Ltaief dit seizoen 38 wedstrijden. Daarin maakte hij acht doelpunten en gaf hij zes assists.

Technisch directeur Arnold Bruggink is uiteraard blij met de aanwinst. "Afgelopen seizoen heeft hij zich in de Zwitserse competitie nadrukkelijk laten zien en was er veel belangstelling voor hem. Het is mooi dat hij voor FC Twente heeft gekozen en hier een stap hogerop wil maken. Sayf is een speler met veel snelheid, een goede dribbel en heeft veel dreiging in zijn spel. Zijn beste positie is vanaf de linkerkant."

FC Twente haalt Sayf Ltaief

'Xavi mogelijk alsnog ontslagen bij Barcelona'

Eerst zou Xavi vertrekken bij Barcelona, toen zou hij blijven en nu dreigt de trainer alsnog ontslagen te worden, zo melden Spaanse media. Voorzitter Joan Laporta is namelijk boos op Xavi, omdat de trainer heeft gezegd dat het volgend seizoen moeilijk wordt om te concurreren met Real Madrid en andere grote clubs in Europa door de financiële situatie bij Barcelona.

Volgens Xavi zou het om dezelfde redenen moeilijk worden om het team te versterken. Omdat Laporta de supporters van de club nog altijd voor wil houden dat Barcelona bij de Europese top hoort, is hij niet blij met de woorden van de trainer.

Volgens de Spaanse media wordt het ontslag na het duel met Rayo Vallecano, aanstaande zondag, bekendgemaakt. Mogelijk zou Rafa Márquez, nu trainer van het tweede team van FC Barcelona, zijn opvolger worden.

Nieuw handgebaar moet op het veld racisme duidelijk maken

De FIFA introduceert een nieuw gebaar dat voetballers op het veld kunnen maken als zij racistisch worden bejegend. Het is de bedoeling dat spelers hun platte handen kruisen, zodat direct zichtbaar is dat het om racisme gaat.

Het gebaar werd geïntroduceerd door Real Madrid-verdediger Antonio Rüdiger. De Duitser is onderdeel van de campagne en roept op een standpunt tegen racisme in te nemen. FIFA-voorzitter Gianni Infantino maakte het handgebaar ook zelf op het podium.

"We moeten opstaan tegen racisme en het bestrijden", zei de Zwitser. "We kunnen niet langer accepteren wat er nu op de velden en tribunes gebeurt. Racisme is iets verschrikkelijks en het is iets dat veel voorkomt binnen het voetbal."

Het gebaar voor racisme

Van Persie nieuwe trainer van sc Heerenveen: 'Fantastische uitdaging'

Robin van Persie is de nieuwe trainer van sc Heerenveen, dat heeft de Friese club vandaag officieel bevestigd. De topscorer van het Nederlands elftal tekent voor twee seizoenen in Friesland. Het is de eerste club voor Van Persie op het hoogste niveau.

De 40-jarige Van Persie is zeer blij met de kans die sc Heerenveen hem biedt. "Het is een hele mooie eredivisieclub met een rijke traditie en een trouwe achterban. Het is een fantastische uitdaging om hier als hoofdtrainer bij te mogen dragen aan de sportieve ambities en de ontwikkeling van de club."

Naast de oud-spits maakt ook Brian Pinas de overstap naar Friesland. Pinas wordt samen met Paul Simonis en Henk Brugge assistent. Ruud Hesp zal de keeperstrainer zijn. Daarnaast komen ook Nico Romeijn (specialist development coach) en Yöri Bosschaart (video-analist) van Feyenoord over naar Friesland.

Robin van Persie bij sc Heerenveen

'Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai'

Het Parool meldt dat voetballer Quincy Promes onder voorwaarden is vrijgelaten in Dubai. De voor drugshandel veroordeelde Promes zou het proces over zijn uitlevering naar Nederland in vrijheid mogen afwachten.

Het Openbaar Ministerie in Amsterdam geeft geen commentaar op het bericht en verwijst naar de autoriteiten in Dubai. De advocaat van Promes is niet bereikbaar voor commentaar. Tegenover Het Parool zwijgt hij over de ontwikkelingen.

FIFA sluit Israël nu niet uit, ondanks verzoek Palestijnse bond

De FIFA weigert Israël nu uit te sluiten van het internationale voetbal om de oorlog in Gaza. De Palestijnse voetbalbond had daar bij de wereldvoetbalbond om gevraagd. Wel gaat de FIFA zich over de zaak buigen, zo werd bekend bij een congres in het Thaise Bangkok.

De Palestijnse voetbalbond had gevraagd om 'passende sancties, met onmiddellijke ingang tegen de Israëlische teams'. In de motie wordt melding gemaakt van 'schendingen van het internationaal recht begaan door de Israëlische bezetting, met name in Gaza.'

FIFA-voorzitter Gianni Infantino ging kort in op het verzoek. "Voetbal mag nooit gegijzeld worden door politiek", zei FIFA-voorzitter Gianni Infantino. "We veroordelen alle gewelddadigheden en ik wil maar één ding,: vrede." De Zwitser zei daarop het verzoek voor 20 juli binnen de bond te bespreken. Er wordt door de voetbalbond eerst onafhankelijk advies ingewonnen.

Gianni Infantino

Vitesse zet belangrijke stap in voortbestaan

Vitesse heeft een belangrijke stap gezet. Donderdag zijn er bij het Amsterdamse Gerechtshof twee onafhankelijke nieuwe commissarissen aangewezen, die bij Vitesse toezicht moeten houden. Dat was een grote eis van de licentiecommissie van de KNVB.

Met die nieuwe commissarissen kan de Arnhemse club zich eindelijk ook ontdoen van het Russisch eigenaarschap. Nu is de mogelijkheid er om de aandelen van Valeri Oyf over te dragen naar een nog op te richten stichting 'Vitesse voor Altijd'. En dat is de volgende belangrijke stap om een nieuwe licentie te kunnen krijgen.

Want als Vitesse weer in Nederlandse handen is, kan accountant BDO de jaarrekening eindelijk aftekenen en is de mogelijkheid er ook dat huisbankier ING weer met de club in zee wil. Die wilde nu afstand doen van de Arnhemse club omdat het zaken doet met Russen. En een bankrekening is een belangrijke eis voor de licentiecommissie.

Als de aandelen zijn overgeheveld en de problemen met de bank en de accountant zijn opgelost, is er nog één heel belangrijke voorwaarde om volgend jaar te kunnen starten. Vitesse zoekt namelijk nog miljoenen om voor 15 juni een sluitende begroting in te dienen bij de KNVB.

Algemeen directeur ad-interim Edwin Reijntjes

Welkom!

Welkom in het voetbalblog!

Zondag staat de allerlaatste speelronde in de eredivisie op het programma. AZ en FC Twente vechten nog om een plek in de voorronde van de Champions League en RKC, Heracles Almelo en Excelsior willen nog heel graag de play-offs om degradatie ontlopen.

Vandaag beschouwen we voor op alles wat er te gebeuren staat in de laatste speelronde en houden we natuurlijk het andere belangrijke voetbalnieuws in de gaten.

Veel leesplezier!