NOS VoetbalAangepast

Vrolijke gezichten, familie en herstelde Maatsen op trainingsveld Oranje

Maatsen terug op het trainingsveld bij ontspannen Oranje

Een dag na het bereiken van de halve finales van het EK heeft de complete Oranje-selectie een ontspannen training afgewerkt op het basiskamp in Wolfsburg. Ook Ian Maatsen verscheen weer op het veld, de vleugelverdediger was ziek en reisde niet mee naar Berlijn voor de kwartfinalewedstrijd tegen Turkije.

Het Nederlands elftal reisde zondagochtend om 11.00 uur met de trein terug uit Berlijn, waar de avond ervoor Turkije werd verslagen. Het elftal dat aan die wedstrijd begon, zat met vrolijke gezichten op de fietsen aan de rand van het veld. Ondertussen maakten invallers en reserves zich klaar voor een positiespel.

  • ANP
    Cody Gakpo en Denzel Dumfries
  • ANP
    Wout Weghorst
  • ANP
    Mark Flekken
  • NOS
    Denzel Dumfries, Xavi Simons en Cody Gakpo houden een balletje hoog

Bondscoach Ronald Koeman maakte na een onderonsje met technisch directeur Nigel de Jong een rondje langs zijn spelers. Hij praatte bij met onder anderen Steven Bergwijn en Tijjani Reijnders.

Voetvolley

Na het nodige rek- en strekwerk gingen de meeste basisklanten weer van het veld. Anderen speelden een potje voetvolley, terwijl Ryan Gravenberch, Brian Brobbey, Daley Blind en Joshua Zirkzee tempoloopjes voor de kiezen kregen.

Ian Maatsen

Partners, (klein)kinderen en familieleden van de spelers en stafleden waren aanwezig in het AOK Stadion van VfL Wolfsburg. Reservekeeper Mark Flekken trapte een balletje met zijn kinderen op het veld, andere spelers zochten hun familieleden op de tribune op.

Maandag legt het Nederlands elftal een besloten training af in Wolfsburg. Woensdag is Engeland om 21.00 uur in Dortmund de volgende tegenstander van Oranje. De andere halve eindstrijd wordt dinsdag gespeeld tussen Spanje en Frankrijk.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl