Jurrien Timber terug op het trainingsveld
NOS Voetbal

Timber na zeven maanden weer terug op trainingsveld Arsenal

Jurriën Timber is op de weg terug bij Arsenal. De 22-jarige verdediger liep in augustus bij zijn competitiedebuut een zware knieblessure op, maar hij staat nu weer op het veld in Londen.

Timber liet in januari op zijn sociale media al zien dat hij weer voorzichtig wat individueel aan het trainen was op het veld, nu laat zijn club weten dat de verdediger ook weer is aangesloten bij de groepstraining.

"Welkom terug Jurriën", valt er te lezen op het X-account van de Engelse topclub.

Timber kwam vorige zomer voor 40 miljoen euro over van Ajax naar Arsenal. Met zijn nieuwe club won hij meteen de Community Shield in een wedstrijd tegen Manchester City.

In de eerste competitiewedstrijd ging het mis. Zijn coach Mikel Arteta noemde zijn blessure een grote klap voor zowel Timber als het team.

Derde in Premier League

Arsenal staat op dit moment derde in de Premier League en heeft twee punten achterstand op koploper Liverpool. Ook speelt de ploeg van Arteta nog in de Champions League. Op 12 maart moet Arsenal in Londen een 1-0 achterstand tegen Porto zien weg te poetsen.

Voor Timber is het te hopen dat zijn club doorgaat, Arsenal heeft hem namelijk wel weer ingeschreven voor de knock-outfase van het toernooi.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl