De dag van: herdenking, Obama's selfies en Oekraïne

Budgetpolis kan dure grap zijn

Een fikse ziekenhuisrekening van duizenden euro's zelf moeten betalen. Het kan ook jou overkomen als blijkt dat je door je budgetpolis in een ziekenhuis bent behandeld waar je volgens die polis geen recht op hebt.

Ziekenhuizen krijgen veel boze telefoontjes en vragen van patiënten die dat is overkomen en worden geconfronteerd met een flinke rekening.

Dennis ontsnapte aan een torenhoge ziekenhuisrekening.

Obama doet grappig

Geestig: Obama in de weer met een selfiestick. Op de site van Buzzfeed laat hij zien wat hij doet, als er niemand kijkt.

Zo'n filmpje openemen doet-ie natuurlijk niet voor voor de grap: hij wil met deze video de Amerikanen zo ver krijgen om zich in te schrijven voor Obamacare,zijn kwakkelende zorgwet.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Schitterende foto's herdenking

Familie, vrienden en stadsgenoten van de drie vermoorde moslimstudenten in North Carolina verzamelden zich vandaag in de stad Raleigh om te rouwen. Tijdens een dienst op een voetbalveld werden Deah Barakat, Yusor Abu-Salha en Razan Abu-Salha herdacht. Bekijk hier de mooiste foto's van de herdenking.

Bidden tijdens de dienst

Eindelijk akkoord bestand in Oost-Oekraïne

In Minsk is vanochtend eindelijk een akkoord gesloten over een bestand in Oekraïne. Vanaf zondag moet een staakt-het-vuren gelden.

De Duitse bondskanselier Merkel en de Franse president Hollande na de onderhandelingen over een wapenstilstand in Oekraïne

In de Wit-Russische hoofdstad onderhandelden sinds gisteravond de Russische president Poetin, bondskanselier Merkel, de Franse president Hollande en de Oekraïense president Porosjenko.

Deel artikel: