Erik Stegink van BBB

De uitzending van 7 november: Achter de BoerBurgerBeweging // Kan carnaval doorgaan? // Marc Bonten over de hoge besmettingscijfers

Achter de BoerBurgerBeweging

Hun partijleider Caroline van der Plas is veelvuldig te zien in de kranten en aan tafels van de talkshows op tv. Maar ondertussen werken de bestuursleden van de BoerBurgerBeweging (BBB) achter de schermen aan de opbouw van hun partij. Nu al staat de partij in de peilingen tussen de drie en vijf zetels, maar de bestuursleden zien ruimte voor meer groei. Maar wat is die BBB voor een partij, en komen ze echt op voor boer én burger?

Achter de BoerBurgerBeweging

Kan de aftrap van carnaval gewoon doorgaan?

Terwijl de besmettingscijfers verder oplopen, komt carnaval steeds dichterbij. De elfde van de elfde, de start van carnaval, verdeelt het zuiden van het land. De ene helft van Limburg heeft alle feestelijkheden al geschrapt, maar de andere helft denkt dat het best kan. En ook in Noord-Brabant gaat vooralsnog alles door. Maar is dat verstandig?

Kan de aftrap van carnaval doorgaan?

Een blik vooruit met Marc Bonten

Zowel het aantal besmettingen als de ziekenhuisopname stijgen flink. Artsen waarschuwen voor een zorginfarct en de coronamaatregelen zijn al aangescherpt. Aanstaande vrijdag besluit het kabinet of het nog extra maatregelen neemt. Nieuwsuur kijkt met hoogleraar microbiologie en OMT-lid Marc Bonten vooruit naar de komende week.

OND Marc Bonten

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl