Vinícus wil snel de bal hebben, maar daar wil Jasper Cillessen niets van weten

Real morst opnieuw punten met gelijkspel tegen Las Palmas, met Cillessen op goal

Voor de tweede keer in drie wedstrijden is Real Madrid aangelopen tegen puntenverlies in de Spaanse competitie. Op bezoek bij Las Palmas op Gran Canaria kwam het sterrenensemble niet verder dan 1-1.

Het eerste competitieduel, tegen Mallorca, eindigde ook in 1-1. Vorige week won Madrid wel van Valladolid.

Al na vijf minuten kwam Las Palmas op 1-0 door een treffer van Alberto Moleiro na een prima pass van McBurnie. Die miste kort daarna zelf een grote kans op de 2-0, zijn schot was te slap. Antonio Rüdiger en Frederico Valverde hadden de gelijkmaker op hun schoen, maar beiden vonden doelman Jasper Cillessen op hun weg.

Penalty

Pas in de 69ste minuut stond het gelijk. Jasper Cillessen kon niet voorkomen dat Vinicius Júnior vanaf elf meter raakschoot.

Real Madrid ging op zoek naar de winnende treffer, maar kreeg het toch nog benauwd toen Viti Rozada de 2-1 binnen dacht te schieten. De bal vond het net, maar er werd buitenspel geconstateerd.

Toch zal Real Madrid zich meer voorgesteld hebben van de seizoensstart, na drie wedstrijden zijn er slechts vijf punten binnengehaald.