NOS Voetbal

Gepasseerde Zoet: 'Ik heb een aardige tik gehad'

Gepasseerde Zoet: 'Ik heb een aardige tik gehad'

Het humeur van Jeroen Zoet is weleens beter geweest, maar de bij PSV gepasseerde doelman hoopt bij het Nederlands elftal even zijn zinnen te verzetten.

"Ik heb een aardige tik gehad, dat spreekt voor zich. Ik heb ervan gebaald, enorm zelfs", reageert hij in het trainingskamp van het Nederlands elftal in Zeist.

Zondag tegen Willem II was hij nota bene derde doelman, iets wat PSV-trainer Mark van Bommel richting Zoet niet goed communiceerde en waarvoor hij naderhand de hand in eigen boezem stak.

Excuses

"PSV heeft excuses gemaakt en ik weet wat ik moet doen. Ik moet keihard gaan knokken om mijn plek terug te krijgen. Ik ben de eerste die kritisch op mezelf is en ik weet dat ik veel beter kan", aldus Zoet.

Of er een weg terug is naar PSV na de gebeurtenissen? "Natuurlijk. Ik zit vanaf mijn vijftiende bij PSV. De club zit in mijn hart. Het doet wat met mij, nu het minder gaat. We moeten nu vooruitkijken. Dikke streep eronder."

Afgelopen zondag bespraken Theo Janssen, Jeroen Stekelenburg, Pierre van Hooijdonk en Kees Jansma in Studio Voetbal het passeren van Jeroen Zoet door PSV-coach Mark van Bommel.

'Vreemd dat Zoet niet op bank zat bij PSV'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl