Frustratie bij Chelsea-aanvaller Noni Madueke
NOS Voetbal

Chelsea wint niet in derby, Newcastle in slotkwartier langs Tottenham

Chelsea heeft in de Premier League zijn goede optreden van vorige week (6-2 zege bij Wolverhampton Wanderers) geen vervolg gegeven. De Londenaren kwamen thuis tegen stadgenoot Crystal Palace niet verder dan 1-1.

Nicolas Jackson zorgde na 25 minuten voor de 1-0 voor Chelsea uit een counter. De club, die donderdag in de play-offs van de Conference League met 2-1 van het Zwitserse Servette verloor, hield die voorsprong niet vast.

Eberechi Eze schonk Crystal Palace in de 53ste minuut namelijk met een treffer uit de rebound het eerste punt van het seizoen.

Isak scoort voor Newcastle

Newcastle United ging met de winst aan de haal in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-1). De Zweed Alexander Isak hielp met een intikker het team van trainer Eddie Howe in het slotkwartier aan de overwinning.

Harvey Barnes had Newcastle voor rust op 1-0 gezet, waarna Tottenham via een eigen goal van Dan Burn in de 56ste minuut op 1-1 was gekomen. Bij Tottenham ontbrak de geblesseerde Micky van de Ven. Hetzelfde gold voor Sven Botman bij Newcastle.

Topper als afsluiter

Om 17.00 uur besluiten Manchester United en Liverpool op Old Trafford de derde speelronde van de Premier League. Het is ook de confrontatie tussen de Nederlandse trainers Erik ten Hag (Manchester United) en Arne Slot (Liverpool).

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl