Jordan Teze
NOS Voetbal

Teze maakt excuses en is toch welkom in wedstrijdselectie PSV

Jordan Teze behoort toch tot de wedstrijdselectie van PSV voor het eredivisieduel met RKC Waalwijk van zaterdagavond (21.00 uur). Hij heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters, spelers en staf en die zijn door de club aanvaard.

Eerder op vrijdag was bekend geworden dat Teze weigerde het eredivisieduel met RKC te spelen. De 24-jarige verdediger heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar AS Monaco en wilde niet het risico lopen geblesseerd te raken. PSV-coach Peter Bosz noemde dat "onacceptabel."

PSV-trainer Bosz: 'Onacceptabel dat Teze niet wil spelen'

"Ik wil graag iedereen binnen PSV laten weten dat ik spijt heb van mijn voornemen om morgen niet te spelen", zegt Teze. "Ik ben gestreeld door de interesse van een grote buitenlandse club, maar ik ben een kind van PSV. Als ik de club verlaat, doe ik dat door de voordeur. Ik zal er morgen staan als de trainer een beroep op mij doet."

Voor PSV zijn die excuses voldoende. "Jordan maakt gewoon deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met RKC Waalwijk en is vastbesloten de competitie succesvol af te trappen", schrijven de Eindhovenaren.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl