Etiënne Reijnen
NOS Voetbal

Technische staf Feyenoord weer compleet met komst Reijnen, oude bekende van Slot

Feyenoord heeft met de komst van Etiënne Reijnen de technische staf weer compleet. De oud-voetballer en voormalig teamgenoot van trainer Arne Slot wordt bij de Rotterdamse club verantwoordelijk voor de analyses en gaat Slot adviseren.

Na het vertrek van Pusic, die hoofdtrainer werd bij Sjachtar Donetsk, zong de naam van de 36-jarige Zwollenaar al snel rond. De oud-speler van onder meer PEC Zwolle en AZ komt over van Cambuur, waar hij sinds afgelopen seizoen technisch directeur was.

"Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan", zegt Reijnen op de clubkanalen. "Zo'n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend."

Slot en Reijnen kennen elkaar als voormalig teamgenoten bij PEC Zwolle. Later was Slot assistent-trainer van Cambuur, waar Reijnen toen nog speler was. "Ik vond het een belangrijk criterium dat als je midden in het seizoen iemand aantrekt, je diegene ook al goed kent", zei Slot eerder deze week. "Je wilt niet midden in een seizoen iemand nog helemaal moeten leren kennen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl