FIVB
NOS SportAangepast

Brouwer en Meeuwsen door naar beachvolleybalfinale Pro Tour in Hamburg

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben de finale van het beachvolleybaltoernooi in Hamburg gehaald. In de halve finales rekende het duo in twee sets (21-16, 21-18) af met de Duitsers Nils Ehlers en Clemens Wickler.

Stefan Boermans en Matthew Immers haalden de finale van het toernooi in Hamburg niet, zij legden het af (20-22, 17-21) tegen Michael Bryl en Bartosz Losiak uit Polen. De finale van het Pro Tour-toernooi in Hamburg wordt zondagmiddag om 15.00 uur gespeeld.

FIVB
Stefan Boermans en Matthew Immers zijn dolblij met de zege in de Pro Tour in Hamburg

Eerder op de dag drongen Brouwer en Meeuwsen al eenvoudig door tot de halve finales, ze wonnen in de kwartfinales van de Italianen Paolo Nicolai en Samuele Cottafava. Boersmans/Immers hadden in de kwartfinales al de nodige moeite met hun tegenstanders.

De winnaars van het Pro Tour Challenge-toernooi (de opmaat voor de Pro Tour) in het Marokkaanse Agadir, hadden drie sets nodig om langs de Spanjaarden Pablo Herrera en Adrián Gavira.

FIVB
Stam en Schoon stranden in de kwartfinales van de Pro Tour in Hamburg

Bij de vrouwen lukte het Katja Stam en Raïsa Schoon niet om de halve finales te bereiken. Het duo verloor in de kwartfinales van Karla Borger en Julia Sude uit Duitsland.

Emma Piersma en Mexime van Driel waren de poulefase van het Pro Tour-toernooi in Hamburg niet doorgekomen. Zij wonnen net als het mannenduo Boersma/Immers eveneens goud op de Pro Tour Challenge in Agadir.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl