Jaimie Vaes en Jorik Scholten
NOS Nieuws

Verloofde van Lil Kleine, Jaimie Vaes, reageert voor het eerst op mishandelingszaak

De vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes heeft zich voor het eerst uitgesproken over de arrestatie van haar vriend. Tegen De Telegraaf zegt ze dat ze "enorm veel liefdesverdriet heeft" en dat er in deze zaak "geen winnaars, alleen maar verliezers zijn."

De rapper, wiens echte naam Jorik Scholten is, werd twee weken geleden aangehouden na een melding van mishandeling. Hij zou zijn vriendin in Amsterdam aan haar haren uit een auto getrokken hebben en haar hoofd tussen een autodeur hebben geklemd.

Social media

Beelden daarvan werden verspreid door het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer en daarna gretig gedeeld op sociale media. Daarna besloten onder meer Spotify en Sony Music om te breken met de zanger.

Vorig jaar mei bracht Jorik Scholten een nacht door in een Spaanse cel. Vaes had aangifte tegen hem gedaan omdat ze op Ibiza door hem zou zijn geslagen. Die zaak werd geseponeerd. In de Amsterdamse mishandelingszaak heeft Jaimie Vaes geen aangifte gedaan.

Gisteren besloot de rechtbank dat de zanger twee weken de cel in moet vanwege de mishandelingszaak. Volgens de raadkamer zijn er voldoende bewijzen van poging tot zware mishandeling.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl