Heung-min Son, de gevierde man bij Spurs ANP

Na drie speelrondes is Tottenham Hotspur nog de enige club in de Premier League zonder puntenverlies. Na twee eerdere 1-0 zeges was één doelpunt ook genoeg tegen Watford (1-0). Manchester United mazzelde met een 1-0 zege bij Wolverhampton Wanderers.

De enige goal bij Spurs kwam van de voet van Heung-min Son. Zijn vrije trap werd door niemand aangeraakt en verdween in de verre hoek in de goal. Steven Bergwijn, die door Louis van Gaal werd opgenomen in de selectie van Oranje, werd zo'n twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald.

Tottenham, groepsgenoot van Vitesse in de Conference League, profiteert van de 1-1 bij Liverpool-Chelsea een dag eerder. Met negen punten gaat de ploeg van de Portugese manager Nuno alleen aan de leiding.

Stand Premier League na drie duels NOS

In Manchester lag de focus de afgelopen dagen op de sensationele terugkeer van Cristiano Ronaldo bij de club, dat de Portugees voor de neus van stadgenoot en rivaal City wegkaapte.

Op bezoek bij Wolverhampton leek het elftal van Ole Gunnar Solskjær, die zijn honderdste competitieduel coachte, nog een beetje in de war van de komst van Ronaldo, die nog in Portugal is en zich na de interlandperiode pas meldt in Manchester.

Goudhaantje Greenwood

Wolves had het betere van het spel, kreeg ook kansen, maar moest toezien hoe Mason Greenwood het goudhaantje van United werd, door tien minuten voor tijd de enige goal te maken. Zijn derde doelpunt op rij in de Premier League.

STER reclame