NOS Nieuws

66 coronaboetes uitgedeeld bij opnames videoclip Famke Louise

De video-opnames die de politie gisteren stillegde in een loods in het Noord-Hollandse dorp Lijnden, waren voor een muziekclip van Famke Louise. Het management van de zangeres bevestigt dat. Er werden 66 coronaboetes uitgedeeld.

De politie trad op omdat er een grote groep mensen in de loods aanwezig was die niet voldoende afstand hield. Alle aanwezigen werden bekeurd.

Het management van Famke Louise laat weten dat zij slechts kort aanwezig was bij de opnames, alleen met een visagist en stylist. "Ze hebben zich netjes aan alle regels gehouden."

Volgens de manager is de zangeres niet beboet. De politie heeft haar gegevens genoteerd, "maar over een boete hebben ze het niet gehad."

"Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd."

Rapper Blacka plaatste een video waarop is te zien hoe agenten de opnames stilleggen:

Coronafeest is opname videoclip Famke Louise

Famke Louise kwam vorig jaar in het nieuws omdat ze aankondigde dat ze zich samen met andere BN'ers onder het motto "ik doe niet meer mee" uitsprak tegen strenge coronaregels.

Na een gesprek met IC-arts Gommers haalde ze haar protestvideo offline en bood excuses aan. "Ik realiseer me de ernst van ongefundeerde uitspraken doen", legde ze uit.

Later zocht ze Gommers op in het ziekenhuis en zeiden de twee zich samen hard te willen maken voor het verstrekken van juiste informatie aan jongeren.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl