Neymar speelde een uitstekende wedstrijd bij PSG

PSG verslaat Liverpool, Mertens velt Rode Ster

In groep C is ook na vanavond nog niets beslist. Napoli is koploper na de 3-1 zege tegen Rode Ster Belgrado en Paris Saint-Germain versloeg Liverpool met 2-1. De Parijzenaars zijn nu tweede.

Paris Saint-Germain opende sterk en kwam binnen het kwartier op voorsprong. Liverpool verdedigde slecht uit en Juan Bernat profiteerde optimaal door raak te schieten. De Franse ploeg kwam nog voor rust op 2-0. Neymar zette een snelle aanval op en rondde die zelf af via de tussenstations Kylian Mbappé en Edinson Cavani.

Op slag van rust kreeg Liverpool een penalty nadat Sadio Mané net binnen het strafschopgebied werd gevloerd. James Milner knalde raak vanaf elf meter.

Verder dan die tegengoal kwam Liverpool niet. Het bleef bij 2-1.

Kleine Mertens de grote man

Bij Napoli tegen Rode Ster Belgrado eiste Dries Mertens de hoofdrol op. Marek Hamsik opende in de elfde minuut de score door een hoekschop van Mertens binnen te tikken.

Diezelfde Mertens maakte zelf na ruim een half uur de 2-0 door een voorzet handig met de buitenkant van de schoen te beroeren. En ook de 3-0 kwam van de voet van de ex-PSV'er nadat hij een pass van Hamsik in de 52ste minuut prachtig tegen de touwen schoot.