Kevin Spacey als J. Paul Getty in de film All the Money in the World Sony

Vlak voor de première van zijn nieuwste speelfilm wordt Kevin Spacey eruit geknipt. In een ongekende stap heeft regisseur Ridley Scott op het laatste moment besloten om alle scènes uit All the Money in the World waarin de in opspraak geraakte topacteur speelt opnieuw op te nemen. Spacey wordt vervangen door Christopher Plummer (87).

Scott is niet van plan om de première van de film uit te stellen. Die staat nog steeds gepland op 22 december. Amerikaanse media melden dat die deadline kan worden gehaald, omdat de oorspronkelijke opnames met Spacey slechts twee weken in beslag namen.

Acteur Christopher Plummer EPA

Kevin Spacey (58) wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. De afgelopen weken kwamen verscheidene verhalen over grensoverschrijdend gedrag van de tweevoudig Oscarwinnaar naar buiten.

Zo zou de acteur zich hebben misdragen op de set van de hitserie House of Cards. Streamingdienst Netflix besloot daarop om de samenwerking met Spacey te beëindigen.

Film over Getty's

All the Money in the World gaat over de ontvoering van John Paul Getty III, de kleinzoon van olie-miljardair J. Paul Getty. Grootvader Getty meende echter dat het een truc was van zijn kleinzoon om geld te krijgen en weigerde losgeld te betalen.

Uiteindelijk betaalde de familie 3 miljoen dollar aan de Italiaanse maffia. Getty III overleed op 54-jarige leeftijd in 2011.

STER reclame