Nieuwsuur
NOS

Handhavers worstelen met de coronaregels

Alleen winkels die in hoofdzaak levensmiddelen, drogisterijartikelen en diervoeding verkopen mogen open zijn. Aan handhavers de taak om de winkelstraten te controleren. We lopen mee met drie Beverwijkse boa's, die zich door de lockdownregels worstelen. Te gast is Gerrit van de Kamp, voorzitter Politievakbond ACP, over de snel oplopende werkdruk op weg naar de jaarwisseling.

Stilte voor de storm voor handhavers

Voor altijd afscheid van de files?

Ineens waren in maart de snelwegen stil. Het lijkt inmiddels eeuwen geleden dat we in de file stonden. Maar is dit een blijvende situatie of sluiten we na corona allemaal weer aan in de ochtendspits?

Nooit meer files?

Terug naar coronabrandhaard Brabant

Het crisisjaar 2020 loopt ten einde. Meer dan tienduizend Nederlanders overleden dit jaar aan het coronavirus. Eén van de zwaarst getroffen regio's is Oost-Brabant, waar eind maart de talloze uitvaarten het openbare leven domineerden. We gaan terug terug naar twee Brabanders die direct zijn geconfronteerd met de dood. Kort voor het ingaan van de strenge lockdown filmden we hen en vroegen hoe ze terugkijken en het vele leed een plek geven.

Terug naar coronabrandhaard Brabant: 'Je bent machteloos'

STER reclame