Nieuwsuur
AFP

Beiroet in puin na explosie

De haven van Beiroet werd gisteren voor een groot deel verwoest door een gigantische explosie. Het aantal doden en gewonden blijft oplopen en de ravage is enorm. Vanavond bespreken de laatste stand van zaken met inwoners, hulpverleners en Sigrid Kaag, minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking die er jarenlang woonde en werkte.

Beiroet in puin na explosie

Obesitas en corona 'levensgevaarlijk'

Er moet snel een plan komen om obesitas te lijf te gaan, waarschuwen artsen. Want het is levensgevaarlijk als je corona krijgt. De Engelse premier Boris Johnson riep zijn landgenoten onlangs op daarom meer te gaan bewegen en af te vallen.

Ook deskundigen zeggen dat de kans op corona lager is met een gezonder gewicht. Begin daarom nu met afvallen, adviseren ze, om in de herfst een grotere kans te hebben corona te overleven.

Obesitas en corona 'levensgevaarlijk'

'We kampen hier met drie virussen'

Veel landen kampten al voor de coronacrisis met grote problemen, zoals oorlogen, opstanden, corruptie of andere ziektes. Nu heeft het coronavirus zich over de hele wereld verspreid. Wij volgen twaalf mensen uit verschillende landen en vragen ze hoe zij de pandemie ervaren. Vandaag kijken we naar het thema crisis.

'We kampen hier met drie virussen'

STER reclame