Projectielen in de lucht nadat Iran raketten heeft afgeschoten richt Israël

Vanavond op tv: 'Ander land achter politiehack' • Hoe reageert Israël op aanval Iran? • Doping schadelijker dan gedacht

'Ander land achter politiehack'

De inlichtingen- en veiligheidsdiensten vinden het zeer waarschijnlijk dat een andere staat verantwoordelijk is voor de recente hack bij de politie. Dat meldt minister Van Weel van Justitie in een brief aan de Tweede Kamer. Er wordt niet gezegd om welk land het gaat. In de studio spreken we erover met Janny Knol, korpschef van de Nationale Politie.

Israël zweert wraak

Het conflict tussen Israël en Hezbollah zorgt voor veel interne spanningen binnen Libanese bevolkingsgroepen. We zijn in de wijk Cola aan de rand van Tareek el Jdeedi in Beirut. Daar vond deze week het eerste bombardement plaats buiten de wijken waar veel Hezbollah-doelwitten zitten.

Doping nog schadelijker dan gedacht

Circa 400 duizend krachtsporters in ons land gebruiken anabole steroïden. Uit Noors onderzoek blijkt dat deze doping mogelijk nog veel schadelijker is dan tot nu toe werd aangenomen. Hersenen kunnen krimpen en versneld verouderen. Het was al bekend dat hartfalen, leverschade, impotentieproblemen en depressiviteit kunnen ontstaan door dopinggebruik. Experts willen hierover meer bewustzijn in sportscholen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl