Antoni Milambo (midden) heeft Feyenoord op voorsprong gezet
NOS Voetbal

Feyenoord wint oefenduel met Cercle Brugge, jonge Milambo beslissend

Feyenoord heeft een oefenduel van 120 minuten met Cercle Brugge gewonnen. Het enige doelpunt van de middag werd al binnen drie minuten gemaakt door de 19-jarige Antoni Milambo. Hij schoot een rebound overtuigend binnen.

Op een uitverkocht Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord, werd de wedstrijd in drie fases verdeeld. Na twee 'helften' van 45 minuten volgde een verlenging van 30 minuten, zodat beide ploegen veel spelers speeltijd konden geven.

Bij Feyenoord viel op dat er nog veel spelers ontbraken. De geblesseerde Quilindschy Hartman keek toe, net als een groot aantal spelers dat een langere vakantie kreeg vanwege interlandverplichtingen. Onder anderen Santiago Giménez, Gernot Trauner en Dávid Hancko waren aanwezig als toeschouwer.

Het elftal van Feyenoord

De zege op Cercle Brugge, de nummer vier van België in het afgelopen seizoen, was voor de Rotterdammers een prettig einde van de trainingsweek. Zondag staat de open dag van Feyenoord op het programma, maandag reist de selectie af naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

Bij het trainingskamp zullen ook Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida weer aansluiten. Het duo was met het Nederlands elftal mee naar het EK in Duitsland en kreeg de afgelopen week vrijaf.

De geblesseerde Quilindschy Hartman op de tribune

De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord is de strijd om de Johan Cruijff Schaal op 4 augustus tegen PSV. Een week later beginnen de Rotterdammers aan het eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen Willem II.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl