Diant Ramaj
NOS Voetbal

Ajax-doelman Ramaj mogelijk rest van seizoen uitgeschakeld door gebroken elleboog

Ajax-doelman Diant Ramaj heeft donderdag bij een val in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een breuk in zijn elleboog opgelopen. De Duitser mist daardoor niet alleen de Klassieker van zondag, maar mogelijk ook de rest van het eredivisieseizoen.

De 22-jarige Ramaj kwam donderdagavond in de slotminuten van de wedstrijd uit om een hoge bal uit de lucht te plukken. Hij liet de bal los en kwam verkeerd neer. Verdediger Bas Kuipers van Go Ahead aarzelde niet en schoot de 1-1 binnen. Ramaj kon daarna de wedstrijd nog wel uitspelen.

Het moment waarop Ramaj zijn blessure opliep

"Ik landde ongelukkig na een luchtduel," zegt Ramaj op de clubwebsite van Ajax. "Helaas heb ik mijn elleboog gebroken. Ik zal de komende weken niet kunnen spelen. Natuurlijk hoop ik dit seizoen nog steeds in actie te kunnen komen. Ik ga er alles aan doen om dat te bereiken, maar het zal waarschijnlijk moeilijk worden."

Mogelijk zal Geronimo Rulli zijn vervanger worden. De Argentijnse keeper begon nog bij Ajax als eerste keeper, maar raakte zijn basisplek kwijt door een blessure in de wedstrijd tegen FC Utrecht, vorig jaar oktober. Ook Remko Pasveer is een optie, die samen met Rulli op de reservebank zat tijdens het duel met de Eagles.

Bekijk hier de samenvatting van het duel van gisteren:

Bekijk de samenvatting van Ajax - Go Ahead Eagles

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl