Spelers van RKC en Ajax schermen samen het zicht af van de geblesseerde Vaessen

Gestaakt competitieduel RKC-Ajax wordt op 6 december uitgespeeld

Het restant van de wedstrijd RKC Waalwijk-Ajax, die afgelopen zaterdag in 85ste minuut werd gestaakt, wordt op woensdag 6 december (20.00 uur) uitgespeeld. Bij de resterende minuten is publiek toegestaan.

Het competitieduel in Waalwijk werd bij een 2-3 stand stilgelegd nadat RKC-doelman Etienne Vaessen bewusteloos was geraakt na een botsing met Ajacied Brian Brobbey. Omdat in eerste instantie niet duidelijk was wat er met de keeper aan de hand was, brak er zichtbaar paniek uit bij de spelers.