Badr Hari in gevecht met Rico Verhoeven
NOS Sport

Rentree Hari uitgesteld vanwege het coronavirus

De rentree van kickbokser Badr Hari kan niet op de geplande datum plaatsvinden. Hari zou het op 20 juni in het Rotterdamse Ahoy opnemen tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi, maar vanwege de coronacrisis heeft organisator Glory het gevecht uitgesteld.

"Het is een noodzakelijke maatregel in de strijd tegen de verspreiding van het virus en om de bescherming van onze fans, atleten en staf te kunnen garanderen", aldus Glory-baas Marshall Zelaznik. "We hopen snel weer samen te komen als de omstandigheden dat toelaten."

Strijdbaar na opgave tegen Verhoeven

De 35-jarige Hari, uitkomend in het zwaargewicht, kwam sinds december niet meer in actie. Bij het wereldtitelgevecht tegen Rico Verhoeven in de Gelredome moest Hari geblesseerd opgeven. Hij scheurde zijn enkelband.

De kickbokser toonde zich een dag na zijn opgave alweer strijdbaar. "Ik heb de wereld laten zien dat ik nog steeds de meest dominante vechter ben bij de zwaargewichten. Ik ben er dan ook volledig van overtuigd dat ik deze kampioensgordel ga veroveren. Ik kom terug, wees voorbereid."

Bekijk hieronder een reportage over het gevecht tussen Verhoeven en Hari in december:

Bekijk de bewogen titelstrijd Verhoeven-Hari en alles daaromheen

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl