Dirk Kuijt
NOS Voetbal

Kuijt gaat week voor derby opnieuw onderuit: zevende verlies op rij voor Beerschot

Dirk Kuijt heeft met Beerschot opnieuw verloren in de Belgische competitie. De Nederlandse trainer speelde thuis tegen Sint-Truiden en werd met 0-3 afgedroogd.

Dit is de zevende verliespartij op rij voor Kuijt, die enkel in de eerste competitieronde een punt wist te pakken. Beerschot staat nu stijf onderaan, met drie punten achterstand op Cercle Brugge, dat voorlaatste staat en twee wedstrijden minder gespeeld heeft.

Sint-Truiden, ook geen hoogvlieger, kwam al na negen minuten op voorsprong via Shono Taniguchi. In de slotfase maakte Hervé Matthys nog een eigen doelpunt, waarna Ryotaro Ito de wedstrijd in het slot gooide met de derde goal van de wedstrijd.

Tumult na de wedstrijd

Na afloop liep de situatie enigszins uit de hand. Fans drongen de perszone binnen na afloop van de wedstrijd om verhaal te halen. Later verzamelden verschillende fans zich ook bij de poort van het stadion, waar Kuijt naar verluidt zelfs uitleg heeft gegeven aan de supporters.

De druk op de trainer neemt toe, al helemaal omdat in de volgende speelronde de stadsderby tegen Royal Antwerp op het programma staat, op zondag 29 september.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl