Kane werd voor de wedstrijd gehuldigd voor zijn honderdste interland

Kane trefzeker in jubileumduel voor Engeland, Griekenland wint opnieuw

Engeland heeft de goede start in de B-divisie van de Nations League een vervolg gegeven. Na de overwinning op Ierland (2-0), werd op Wembley ook Finland verslagen: 2-0.

Harry Kane, die zijn honderdste interland speelde, scoorde beide doelpunten voor Engeland. De spits van Bayern München, die voor de gelegenheid gouden schoenen droeg, kopte in de eerste helft al binnen, maar de vlag ging omhoog voor buitenspel.

Later was het wel twee keer raak voor topscorer Kane, die zijn 67ste en 68ste doelpunt in het shirt van Engeland maakte.

Ter ere van zijn honderdste interland speelde Kane op gouden schoenen

De ploeg van de Engelse interim-bondscoach Lee Carsley gaat ondanks twee overwinningen niet aan de leiding in groep 2 van de B-divisie.

In het andere duel won Griekenland namelijk met 2-0 van Ierland. De Ieren dachten op voorsprong te komen door een goal van Chiedozie Ogbene, maar hij stond buitenspel.

Na rust wist Griekenland het net wel te vinden. Spits Fotis Ioannidis krulde de bal van buiten de zestien in de linkerbovenhoek. Ioannidis scoorde zaterdag tegen Finland (3-0) ook al twee keer. Christos Tzolis maakte er 2-0 van.

Voor Ivan Jovanović, de nieuwe bondscoach van Griekenland, zijn de twee overwinningen in de Nations League een goede start.

Georgië op dreef

In groep 1 gaat Georgië aan de leiding. Na een 4-1 overwinning op Tsjechië, was het nu ook Albanië de baas. In Tbilisi werd het 1-0 voor de Georgiërs, die op het EK in Duitsland de achtste finales haalden. Giorgi Kochorashvili, speler van Levante, scoorde met een geweldig schot van afstand.

Tsjechië revancheerde zich voor de nederlaag tegen Georgië en versloeg Oekraïne met 3-2. Tomas Soucek leek met een penalty het duel te beslissen (3-1), maar Oekraïne maakte het nog spannend via een aansluitingstreffer van Soedakov, die ook vlak voor het eindsignaal nog een goede kans kreeg.