Steven Berghuis
NOS VoetbalAangepast

Ajax ook in return tegen Villa zonder Berghuis: na knieblessure nu rugprobleem

Ajax moet het in de return tegen Aston Villa donderdag doen zonder Steven Berghuis. De aanvaller reist niet meer naar Engeland voor het duel in de achtste finales van de Conference League.

Berghuis ontbrak vorige week ook bij het thuisduel met Villa en miste en al vier competitieduels. Hij was op de weg terug na een knieblessure en trainer John van 't Schip sprak eerder nog de hoop uit dat Berghuis afgelopen zondag tegen Fortuna Sittard (2-2) zijn rentree had kunnen maken.

Ajax opnieuw zonder Berghuis tegen Villa: 'Door zijn rug gegaan, teleurstellend'

Tijdens de voorbereidende training voor de wedstrijd tegen Fortuna kreeg Berghuis last van een nieuwe blessure, vertelde Van 't Schip. "Hij is door zijn rug gegaan. Hij had last van zijn knie, in de training van zaterdag kreeg hij last van zijn rug. Daardoor kan hij op dit moment niet spelen. Het is teleurstellend, ook voor Steven zelf."

Godts en Vos terug

Ook de geblesseerde Steven Bergwijn is nog altijd niet inzetbaar. Jongelingen Mika Godts en Silvano Vos maken hun rentree in de selectie. Zij ontbraken zondag in het competitieduel met Fortuna.

Een week geleden speelden Ajax en Aston Villa met 0-0 gelijk in de Johan Cruijff Arena. Donderdag treffen beide teams elkaar om 21.00 uur op Villa Park.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl