NOS Voetbal

Ihattaren traint weer, post video van Juventus-stadion en work-out

Mohamed Ihattaren probeert zijn voetballoopbaan weer op te pakken. Dat meldt de voetballer op Instagram, waar hij een filmpje heeft geplaatst waarin te zien is dat hij bij zijn club Juventus in het krachthonk bezig is.

"Wat ons definieert, is hoe we terugkomen na tegenslag", schrijft Ihattaren bij het filmpje.

Ihattaren traint weer in krachthonk Juventus

De 21-jarige Utrechter werd ruim een week geleden aangehouden in Amsterdam, omdat hij werd verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin.

Ihattaren heeft bij Juventus nog een contract tot de zomer van 2025. Dat staat door alle gebeurtenissen wel op het spel. Volgens het AD onderzoekt Juventus of het nieuwste incident rond de voetballer reden is voor ontslag.

Doorbraak bij PSV, verhuur aan Ajax

Ihattaren brak op jonge leeftijd door bij PSV en schopte het tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Maar hij raakte zijn basisplaats in Eindhoven kwijt en vertrok naar het Italiaanse Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdoria. Hij kwam echter nooit voor die club in actie.

Ihattaren belandde in Italië op een zijspoor en werd door Juventus opnieuw verhuurd, aan Ajax. Hij speelde daar afgelopen zomer een prima voorbereiding, maar vervolgens verdween de middenvelder van de trainingen.

In juli vorig jaar had Mohamed Ihattaren nog grote plannen bij Ajax.

Bij Ajax is Ihattaren de schaamte voorbij: 'Ik ben gelukkig'

Wegens mogelijke bedreigingen uit het criminele circuit kon Ihattaren zich enige tijd niet vertonen bij Ajax. Daarnaast ging een auto van de voetballer in vlammen op. Ajax maakte vervolgens bekend niet door te gaan met Ihattaren.

Na zijn vertrek bij Ajax probeerde onder anderen Wesley Sneijder hem in zijn profcarrière bij te staan, maar de oud-international zette die samenwerking stop omdat Ihattaren het niet op zou kunnen brengen zich op het voetbal te focussen. Ihattaren verbleef ook een periode bij de familie Nouri.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl