Ángel Di María op de grond
NOS Voetbal

Di María nog onzeker voor ontmoeting met Oranje, trainingshesje Tagliafico

Het ziet ernaar uit dat Ángel Di María vrijdagavond ontbreekt tegen Oranje in de kwartfinales van het WK voetbal. De 34-jarige aanvaller kampt met hamstringklachten.

Dinsdagmiddag deed hij wel mee met de training van het Argentijnse elftal, maar een basisplaats in de kwartfinales komt waarschijnlijk te vroeg.

Di María kwam dit seizoen slechts tot zeven competitiewedstrijden voor Juventus. Hij miste in oktober wedstrijden voor zijn club vanwege een hamstringprobleem. De aanvaller speelde op het WK de verloren wedstrijd tegen Saudi-Arabië (1-2) en werd gewisseld tegen Mexico (2-0) en Polen (2-0). Tegen Australië in de achtste finales ontbrak hij ook.

Hesje voor Tagliafico

Bondscoach Lionel Scaloni lijkt ook niet te kunnen beschikken over aanvaller Papu Gomez. De aanvaller van Sevilla viel in het duel met Australië uit met enkelklachten.

Joaquin Correa is zijn mogelijke vervanger; hij kreeg in de trainingspartij een hesje. Dat gold ook voor Nico Tagliafico. De oud-Ajacied had dit WK eén keer een basisplaats, tijdens de groepswedstrijd tegen Saudi-Arabië.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl