NOS Voetbal

Ten Hag haalt Real-steunpilaar Casemiro naar United, Antony volgende doelwit?

Manchester United en Real Madrid hebben een akkoord bereikt over de transfer van Casemiro. De 30-jarige Braziliaanse middenvelder, die met Real onder meer vijf keer de Champions League won, komt voor naar verluidt 70 miljoen euro over naar Engeland.

Als Casemiro ook persoonlijk rond is met het United van coach Erik ten Hag en is goedgekeurd, ligt er voor hem een contract voor vier of vijf jaar klaar. De 63-voudig international gaat per seizoen zo'n 16 miljoen euro verdienen.

Casemiro

Casemiro is na Tyrell Malacia (Feyenoord), Christian Eriksen (Brentford) en Lisandro Martínez (Ajax) de vierde aanwinst van Ten Hag. Frenkie de Jong was lang de gewenste versterking, maar de middenvelder van FC Barcelona liet zich niet verleiden door de lokroep uit Manchester.

United blijft naarstig op zoek naar versterkingen. Het elftal van Ten Hag verloor afgelopen zaterdag kansloos met 4-0 bij Brentford en is na twee speeldagen nog puntloos in de Premier League. Komende maandag komt Liverpool op bezoek op Old Trafford.

Antony of Gakpo?

Ajacied Antony staat hoog op het verlanglijstje van Ten Hag. Ajax zou een bod van 80 miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller hebben geweigerd, maar de Engelsen geven nog niet op. PSV'er Cody Gakpo wordt genoemd als mogelijk alternatief voor Antony.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl