Glennis Grace verliet drie dagen na de ruzie het politiebureau
NOS Nieuws

Glennis Grace zegt sorry voor supermarktruzie

De Amsterdamse zangeres Glennis Grace biedt in een video op Instagram haar excuses aan voor een geweldsincident bij een supermarkt in Amsterdam. Ze kwam in februari "verhaal halen" bij de medewerkers nadat haar zoon van 15 in de winkel zou zijn aangevallen. Dat mondde uit in een vechtpartij waarbij supermarktpersoneel gewond raakte.

De zangeres begint haar bericht met een "oprechte excuses" aan iedereen die betrokken was bij de ruzie. "De medewerkers van Jumbo, de mensen met wie ik werk en iedereen om mij heen: het spijt me." Volgens de artiest zijn de zaken wel "uit hun verband getrokken". Ze zegt niet wat ze daarmee bedoelt.

Glennis Grace stelt dat ze tot tien had moeten tellen, maar ze handelde naar eigen zeggen "vanuit haar moederinstinct". "Ik had beter moeten weten en neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn aandeel in de situatie."

Glennis Grace zegt op Instagram veel spijt te hebben van de geburetenissen

De supermarktruzie was op zaterdagavond 12 februari in een vestiging van de Jumbo in het centrum van Amsterdam. Aan de ruzie ging volgens de politie een geweldsincident tussen een klant en een personeelslid vooraf. Volgens meerdere media was de klant de zoon van Glennis Grace. De zangeres ging naar verluidt verhaal halen, samen met een paar anderen.

Bij de ruzie en vechtpartij raakten meerdere medewerkers van de supermarkt gewond. De zangeres, haar zoon en een derde verdachte werden aangehouden.

Glennis Grace zat drie dagen vast op het politiebureau. Later zijn nog twee verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling van supermarktpersoneel.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl