Hovocubo-speler Karim Mossaoui (r) In actie tegen Kampuksen Dynamo

Zaalvoetballers Hovocubo spelen tweede Champions League-duel gelijk

De zaalvoetballers van Hovocubo zijn er niet in geslaagd hun tweede wedstrijd in de hoofdronde van de Champions League ook te winnen. Tegen de Finse kampioen Kampuksen Dynamo werd met 2-2 gelijkgespeeld.

Hovocubo, dat zeven Oranje-internationals herbergt, kwam na dik een kwartier spelen op voorsprong via Soufian Charraoui, maar twee minuten later had KaDy alweer gelijkgemaakt via David Parente (1-1).

De spelers van Hovocubo voor het duel met Kampuksen Dynamo

In de tweede helft bezorgde diezelfde Parente de Finnen een 2-1 voorsprong, maar ook nu lag de gelijkmaker twee minuten later in het net. Ilias Bouzit nam de 2-2 voor zijn rekening.

Koploper-af

Omdat Mostar SG later op de avond met 9-3 te sterk was voor Dinamo Plus, is Hovocubo de koppositie in groep 8 kwijt. De ploeg uit het Noord-Hollandse Hoorn staat nu tweede, met evenveel punten maar een minder doelsaldo dan de kampioen van Bosnië.

Zaterdag strijden Hovocubo en Mostar SG in een rechtstreeks duel om de groepswinst, in de derde en laatste groepswedstrijd.