Paris Saint-Germain viert een doelpunt tegen Brest

Met Bizot op goal kan Brest het Paris Saint-Germain van Wijnaldum niet afstoppen

Paris Saint-Germain heeft in de Ligue 1 ook de derde wedstrijd van het seizoen gewonnen. Bij Stade Brest, de club van doelman Marco Bizot, sloeg het sterrenensemble met 4-2 toe.

Zonder Lionel Messi en Neymar, maar met Georginio Wijnaldum leidde Paris Saint-Germain na 36 minuten met 2-0. Ander Herrera verraste ex-AZ'er Bizot, die nog geen minuut miste dit seizoen, met een gedrukt schot en Kylian Mbappé kopte van zo'n zestien meter raak.

Franck Honorat bracht Stade Brest, de nummer zeventien van vorig seizoen, terug in het duel door na een mooi hakje van Romain Faivre raak te schieten.

Prachtige lob

De marge was zeventien minuten voor tijd weer twee, Idrissa Gueye scoorde met een heerlijke zwabberbal. Brest kwam via Steve Mounié weer terug, daarna gooide Ángel Di María het duel in het slot met een prachtige lob.

Paris Saint-Germain heeft na drie wedstrijden de volle buit. Stade Brest heeft twee punten.