Steven Berghuis tijdens een vriendschappelijke wedstrijd van Feyenoord
NOS VoetbalAangepast

Berghuis verlengt contract bij Feyenoord: 'Ik zie genoeg perspectief'

Steven Berghuis heeft een akkoord bereikt met Feyenoord. Hij verlengt zijn contract tot medio 2022.

Het vorige contract van Berghuis liep tot de zomer van 2021. De 27-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2016 over van Watford en speelde al 120 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 44 doelpunten maakte.

Interesse van PSV

De laatste weken werd Berghuis veelvuldig in verband gebracht met PSV, dat belangstelling toonde voor de aanvaller. PSV-trainer Mark van Bommel liet de afgelopen tijd weten nog goede hoop te hebben dat Berghuis snel ingelijfd kon worden door de Eindhovenaren.

"Er was concrete belangstelling van PSV", vertelde Berghuis na het eredivisieduel (2-2) met Sparta. "Ik heb de keuze niet gemaakt en de club ook niet. Naar PSV ben ik duidelijk geweest: ik zie genoeg perspectief bij Feyenoord."

Berghuis: 'Ik zie genoeg perspectief bij Feyenoord'

Twee weken geleden, op de jaarlijkse Open Dag van Feyenoord, verklaarde technisch directeur Sjaak Troost van de Rotterdammers al dat Berghuis niet zou vertrekken. "Hij is niet te koop", zei Troost.

Ondanks dat de afgelopen twee seizoenen teleurstellend waren voor Feyenoord, wilde Berghuis zelf ook niet vertrekken. "Er is een nieuwe trainer en dat betekent nieuwe prikkels. Daar geloof ik in. Bovendien wil ik helpen hier en dat voelt gewoon goed."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl