NOS Voetbal

Technisch directeur Troost: 'Berghuis mag niet weg en geen plek voor Elia'

Technisch directeur Troost: 'Berghuis is niet te koop'

Steven Berghuis speelt ook komend seizoen voor Feyenoord. Dat heeft technisch directeur Sjaak Troost zondagmiddag tijdens de Open Dag duidelijk gemaakt. Berghuis zelf legt zich bij de beslissing neer, zegt Troost tegen de NOS.

"Berghuis is niet te koop", is Troost stellig. "Steven pakt dat heel goed op. Hij traint keihard en praat met veel respect naar de supporters en ziet de mogelijkheden bij Feyenoord. Het heeft helemaal geen weerslag. En als dit of als dat, daar doe ik niet aan mee. Het is zoals het is..."

Berghuis staat nadrukkelijk in de belangstelling van PSV. Eerder deze week liet PSV-trainer Mark van Bommel nog weten dat hij erop rekende dat Berghuis snel PSV'er zou zijn.

Helikopter landt in De Kuip met aanwinsten

Troost heeft daarnaast de zaakwaarnemer van Eljero Elia laten weten dat de Rotterdamse club geen belangstelling heeft voor de voormalig international.

"Ik heb gisteren contact met zijn zaakwaarnemer gehad. Daar heb ik hem met heel veel respect laten weten dan een terugkeer niet mogelijk is. Er is geen ruimte en we hebben onze eigen talenten die we de ruimte willen geven", aldus Troost.

De 32-jarige Elia speelde tussen 2015 en 2017 twee seizoen in Rotterdam-Zuid, waarna hij naar Istanbul Basaksehir in Turkije trok. Met Feyenoord werd de aanvaller in 2017 landskampioen van Nederland

Troost: 'Geen onrust rond de selectie'

De Open Dag werd zondag bezocht door liefst veertigduizend supporters. Die zagen met trainer Jaap Stam en de aankopen Liam Kelly (Reading), Nick Marsman (FC Utrecht) en Luciano Narsingh (Swansea) vier nieuwelingen uit de helikopter komen.

Sportieve zorgen of niet, de Open Dag van Feyenoord wordt weer goed bezocht

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl