Beschikt PSV tegen Basel al over Berghuis? 'Dat zou zomaar kunnen'

tijd van publicatie

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Van Bommel: 'Of we er klaar voor zijn? We móéten er klaar voor zijn'
Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

Mark van Bommel verwacht geen uitgaande transfers bij PSV voorafgaand aan de tweekamp met FC Basel. Sterker nog, de trainer van de Eindhovenaren hoopt Steven Berghuis voor die tijd nog in te lijven.

"Dat is toch bekend?", reageert Van Bommel op de interesse van PSV voor de aanvaller van Feyenoord. Het is volgens hem geen noodzaak eerst spelers te verkopen. "Anders hadden we ons ook niet gemeld."

Mark vanm Bommel voor het duel met Wolfsburg AFP

Of Berghuis volgende week PSV'er is, hangt af van Feyenoord. Van Bommel lijkt vertrouwen te hebben in zijn komst, nog voor het belangrijke thuisduel van aankomende dinsdag. "Dat zou zomaar kunnen."

'Móéten er klaar voor zijn'

PSV verloor woensdagavond tegen Wolfsburg de laatste serieuze test voor de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League (0-2). Zorgen maakt Van Bommel zich niet. "Of we er klaar voor zijn? We móéten er klaar voor zijn."

Daarom vindt hij het resultaat tegen de Duitse subtopper niet zo belangrijk. "Het gaat om de ontwikkeling van het team en van de spelers."

STER Reclame