Ronaldo vroeg aan De Ligt: 'Kom je naar Turijn?'

tijd van publicatie

Het was een opvallend onderonsje na de finale van de Nations League tussen Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt. Wilde de sterspeler van Portugal en Juventus misschien weten of De Ligt volgend seizoen zijn ploegmaat in Turijn gaat worden?

"Dat zou goed kunnen, ja", zegt De Ligt lachend over het korte gesprekje.

Bekijk hier het fragment terug:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ronaldo vroeg De Ligt naar Juve te komen: 'Ik schrok ervan'

"Ik verstond hem eerst niet. Ik schrok er een beetje van, dus daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd", aldus De Ligt. "Zo kort na de wedstrijd ben je daar ook totaal niet mee bezig. Dan baal je dat je verloren hebt en dat is het enige waar je dan aan denkt eigenlijk."

'Laat het op me afkomen'

Alle grote clubs van Europa jagen op de handtekening van de 19-jarige verdediger, die afgelopen seizoen grote indruk maakte met Ajax in de Champions League en bij Oranje.

De Ligt zegt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. "Ik vind dat niet vervelend. De transferperiode begint ook pas over een tijdje, dus ik ga nu eerst lekker op vakantie en uitrusten. Ik laat het op me afkomen en dan zie ik het wel."

STER Reclame