In samenwerking met
RTV Oost
NOS Nieuws

Derde verdachte aangehouden voor viervoudige moord Enschede

Het politieteam dat de viervoudige moord in Enschede onderzoekt, heeft een derde verdachte aangehouden. Een woordvoerder wil alleen kwijt dat het gaat om een 30-jarige man uit Twente. Hij werd gisteravond ingerekend, meldt RTV Oost.

Eerder die dag waren al een 57-jarige vader en zijn 32-jarige zoon uit Hengelo aangehouden. De drie worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van vier mannen in een bedrijfspand in Enschede. Twee weken geleden werden daar vier lichamen gevonden. In het pand zat een growshop. De mannen waren doodgeschoten met vuurwapens.

'Militaire achtergrond'

De gearresteerde vader en zoon hebben volgens RTV Oost een militaire achtergrond. De 58-jarige zou bij een speciale politiedienst in Servië hebben gezeten. Zijn 32-jarige zoon zou in het Franse Vreemdelingenlegioen hebben gediend, melden anonieme bronnen tegenover de regionale omroep.

Eerder werden al twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij deze zaak. Een van hen werd direct weer vrijgelaten, de ander een paar dagen later. Zij zijn geen verdachte meer.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl