NOS VoetbalAangepast

Ajax gelooft nog in titel: volle bak in Eindhoven

Ten Hag: volle bak in Eindhoven

De titelstrijd kan volgende week zondag worden beslist als PSV in Eindhoven wint van Ajax. Maar als het aan Ajax-trainer Erik ten Hag ligt, komt het helemaal niet tot een Eindhovens feest. "Als het nog mogelijk is, moeten we ervoor gaan", zegt hij na de 1-0 zege op Heracles Almelo. "We gaan volle bak in Eindhoven."

Thuis voor de buis zag Ten Hag PSV zaterdag een 2-0 achterstand bij AZ ombuigen in een 3-2 overwinning. "Bizar hoe de wedstrijd kantelde. Ik heb wel genoten. Het was een enerverende wedstrijd. Reclame voor de eredivisie."

Schöne: blijf in titel geloven

Ook Lasse Schöne keek zaterdag thuis naar PSV, niet de hele wedstrijd overigens. Toen hij zag dat PSV toch nog ging winnen, baalde hij uiteraard, maar vloeken deed hij niet. "Ik had mijn kinderen naast me op de bank, dus hield me in..."

Voor Schöne vertelde de wedstrijd tegen Heracles het verhaal van Ajax dit seizoen. "We maken het onszelf moeilijk. We creëren veel kansen, maar benutten die niet." Ten Hag deelt die mening. "We kunnen het onszelf veel makkelijker maken. Nu blijft het lang een wedstrijd."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl