Verhoeven wint en hoopt op nieuw gevecht met Badr Hari

Aangepast

Rico Verhoeven had het moeilijk tegen Jamal Ben Saddik, maar behield door een knock-out in de vijfde ronde zijn wereldtitel zwaargewicht. "Als je wordt geraakt door 120 kilo sta je wel even te wankelen, maar ik kon me gelukkig snel herstellen."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Verhoeven: kan een stootje hebben

"Ik maakte een grove fout door te lang op dezelfde plek te blijven staan", aldus Verhoeven. "Natuurlijk werd ik geraakt, maar tegen het einde van de eerste ronde was ik er weer."

"Het meest trots ben ik op mijn incasseringsvermogen", gaat Verhoeven verder. "Ik heb laten zien dat ik een stootje kan hebben. Maar ik blijf kritisch op mezelf. Ik baal ervan dat ik fouten maak. Het kan en moet beter."

Nieuw gevecht met Hari

Verhoeven hoopt volgend jaar op een nieuw gevecht met Badr Hari, die zaterdag aankondigde terug in de ring te stappen. "Waarom niet? Rico versus Badr II in 2018. Ik hoop dat hij de sportschool ingaat en het we nog een keer kunnen doen."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/9Zó sloeg Verhoeven zijn tegenstander Ben Saddik knock-out
2/9Rico Verhoeven slaat Jamal Ben Saddik knock-out ANP
3/9Rico Verhoeven slaat Jamal Ben Saddik knock-out ANP
4/9In de eerste ronde had Rico Verhoeven het nog moeilijk tegen Jamal Ben Saddik ANP
5/9In de eerste ronde had Rico Verhoeven het nog moeilijk tegen Jamal Ben Saddik ANP
6/9Rico Verhoeven slaat Jamal Ben Saddik knock-out ANP
7/9Rico Verhoeven slaat Jamal Ben Saddik knock-out ANP
8/9Rico Verhoeven viert zijn zege op Jamal Ben Saddik Orange Pictures
9/9Rico verhoeven schreeuwt het uit na zijn zege op Jamal Ben Saddik Orange Pictures

STER Reclame