Lionel Messi
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Na het verlies van Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk (1-2) gaat de derde speelronde van de Champions League verder in de groepen A tot en met D. Er staan acht wedstrijden op het programma, waaronder FC Barcelona-Olympiakos Piraeus, Chelsea-AS Roma en Bayern München-Celtic.

In München is er vanavond misschien reden voor een Nederlands feestje: als oud-international Arjen Robben in actie komt, speelt hij zijn honderdste Champions League-wedstrijd. Hij zou na Clarence Seedorf de tweede Nederlander worden die deze mijlpaal bereikt.

Alle Champions League-wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via een liveblog op NOS.nl en op de radio bij Langs de Lijn En Omstreken. In Nieuwsuur is vanaf 22.40 uur een samenvatting te zien van het duel tussen Barcelona en Olympiakos.

We kijken 's avonds in Langs de Lijn En Omstreken ook alvast vooruit naar het Europa League-duel van Vitesse bij Zulte Waregem van donderdag. Dat doen we met een reportage vanuit Waregem met voormalig Vitesse-speler Onur Kaya en Davy De Fauw, die in Nederland actief was bij Sparta en Roda JC.

NBA en bobslee

Verder is er aandacht voor de start van het NBA-seizoen, waar de finalisten van vorig seizoen Cleveland Cavaliers (tegen Boston Celtics) en Golden State Warriors (tegen Houston Rockets) afgelopen nacht voor het eerst in actie kwamen.

In Nieuwsuur is een reportage te zien over de olympische droom van de Nederlandse bobsleeërs. Dinsdag maakte bondscoach Tom De La Hunty de Nederlandse ploeg bekend: naast piloot Ivo de Bruin en remmer Bror van der Zijde zijn dat Janko Franjic, Jeroen Piek en Dennis Veenker.

Uitzendingen van woensdag 18 oktober

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNPO 1 en NOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl