NOSop3

Batoel (20) knipt krullen in de krimpregio #ongehoord

Aangepast
Geschreven door
Koen Koopman
redacteur NOS op 3

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Batoel is krullenkapster in de krimpregio

Batoel Hassan (20) is kapster en gespecialiseerd in krullen. Ze knipt krullenbollen in haar salon in Appingedam. Veel jonge ondernemers trekken daar weg, maar Batoel ziet kansen. "Ik betaal hier misschien wel zes keer minder dan in Amsterdam en je kunt hier overal parkeren."

Ze heeft bijna 4000 volgers op Instagram en ook BN'ers als klant. Vanuit haar salon, de Krullenclub, promoot ze de krimpregio. "Ik zeg tegen mensen die bijvoorbeeld uit de Randstad komen dat ze even Appingedam in moeten gaan en dan zien ze toch een ander beeld."

In #Ongehoord laat NOS op 3 groepen mensen aan het woord die wel in het nieuws waren, maar zelf amper aan het woord kwamen. In totaal stemden ruim achtduizend mensen op onze peiling. Daarvan stemden ruim duizend mensen op inwoners uit de krimpregio.

Tijdens deze serie komen ook nog de fipronil-boeren en Forum voor Democratie-stemmers aan het woord. Volg ons ook op Facebook en YouTube om niks te missen.