Giel presenteert de laatste minuten van zijn ochtendshow in het Paar van Troje
Aangepast

Giel Beelen knijpt ertussenuit bij laatste ochtendshow

De laatste ochtendshow van Giel Beelen op 3FM zit erop. De show kreeg nog een onverwachte wending toen de dj rond half negen ineens besloot de studio te verlaten.

"Het is eigenlijk best wel een naaistreek omdat ik ook echt wel weet dat er allemaal persmensen komen en ongetwijfeld lieve collega's. Maar ik dacht: toedeledokie, ik hou hier helemaal niet van", zegt Giel terwijl hij de studio uitloopt.

Hij stapte in de auto en liet de luisteraars lange tijd in onzekerheid over waar hij naartoe zou rijden. Ondertussen ging hij via zijn laptop door met zijn show.

Iets voor tienen kwam Giel uiteindelijk aan in Den Haag bij het Paard van Troje, daar waar vier jaar geleden Douwe Bob de finale van De beste singer-songwriter van Nederland won. Nu stond Douwe Bob daar weer klaar om met zijn band voor Giel het laatste nummer van zijn ochtendshow te spelen.

Giel stond in zijn eentje te genieten van het laatste nummer dat voor hem gespeeld werd. Als Douwe Bob klaar is wil Giel nog één iemand bedanken: "En dat ben jij, de luisteraar", zegt hij met gebroken stem.

Bekijk hier de laatste momenten:

Giel komt aan bij Paard van Troje

Giel presenteerde sinds 2004 de ochtendshow van 3FM.

Deel artikel: