NOS Op 3
NOS

NOS op 3 stopt aan het begin van de zomer met de lange tv-uitzending en dat vinden we best jammer. 

We vertellen onze verhalen het liefst zo breed mogelijk; online, op radio én televisie. De lange tv-uitzending is een belangrijk platform voor ons. Het is de plek waar we uitpakken met grote eigen nieuwsverhalen over de Consumentenbond, growshops en de laserpen

Nog meer dan nu verleggen we onze focus naar de plek waar voor ons nieuwe kansen liggen: online. Daar gaan we onze reportages, verhalen en verslagen voortaan brengen. Beeld blijft daarbij een belangrijke rol spelen. Want als er iets is dat we goed kunnen, is het mooie, indringende video’s maken. 

NPO3.nl

Op de online platforms van 3FM, FunX en NPO3 gaan we een voortrekkersrol spelen in de nieuwsvoorziening. En onze (video)producties blijven natuurlijk gewoon te zien op NOS.nl en onze eigen site. In welke multimediale vormen, daar gaan we de komende tijd nog eens goed naar kijken. Voorop staat dat we vernieuwend willen zijn en blijven. 

We verdwijnen trouwens zeker niet helemaal van tv. De korte televisiebulletins met het laatste nieuws blijven we gewoon maken. Daardoor blijft de verbinding tussen televisie, online en 3FM ook gewoon bestaan. Van alle kanten blijven we je dus bijpraten met het laatste nieuws. 

Gelukkig maar, want de afgelopen jaren hebben meerdere presentatoren de overstap naar de grote broer gemaakt. NOS Journaallezers Herman van der Zandt, Eva Jinek, Annechien Steenhuizen, Dionne Stax en Biem Buijs begonnen allemaal bij NOS op 3. Die talenten zullen we de komende jaren blijven kweken.

STER reclame