De uitzending van 3 juni: Debat over deal Van Lienden / DSM-president Schippers te gast / Achterbannen PvdA en GroenLinks willen in kabinet

De achterban van PvdA en GroenLinks

Zit de formatie in een impasse? Het lijkt er wel op, nu de VVD en het CDA weinig trek zeggen te hebben in het duo PvdA en GroenLinks. De twee linkse partijen zeggen juist al maanden dat ze elkaar niet los zullen laten. Als ze in een nieuw kabinet stappen, dan doen ze dat samen. Maar hoe denkt hun eigen achterban daarover, en zit die wel te wachten op een kabinet Rutte-4 met GroenLinks en de PvdA daarin?

'Rutte is exemplarisch voor de bestuurscultuur, maar hij is niet de enige'

Debat over snelle versoepelingen en deal Van Lienden

Het kabinet kondigde vorige week aan de versoepelingen te versnellen. De Tweede Kamer debatteert er vandaag over. In het debat komt ook de kwestie rond de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden aan de orde. We bespreken alle politieke ontwikkelingen met onze duider Arjan Noorlander.

'De deal met Van Lienden staat gewoon, tot frustratie van iedereen op het Binnenhof'

CEO-gesprek met Edith Schippers van DSM

Sinds het begin van dit jaar spreken we met topmensen van grote bedrijven over ondernemen in coronatijd. Vanavond oud-minister en president-directeur van DSM Nederland: Edith Schippers.

'Formatie moet opschieten'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl