Ollongren verlaat het Binnenhof na de melding van haar positieve coronatest

De uitzending van 31 maart: Toch geen debat met oud-verkenners / Nieuwe Kamerleden geïnstalleerd / CPB geeft advies voor de formatie

Toch geen debat met de oud-verkenners

De Tweede Kamer was van plan vanmiddag te debatteren over de gelekte notitie en de verantwoording die de oud-verkenners daar tot nu toe over hebben af gelegd. Maar het debat ging niet door, omdat nog niet alle stukken over het proces boven water zijn. We gaan naar Den Haag en bespreken de ontwikkelingen met politiek verslaggever Arjan Noorlander.

'Een totaaltheater van politieke onmacht'

Nieuwe Kamerleden geïnstalleerd

De nieuwe Tweede Kamerleden werden vandaag geïnstalleerd. Daar zitten ook een aantal nieuwe partijen bij. Nieuwsuur gaat langs bij de kersverse fractieleiders Sylvana Simons (Bij1), Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) en Laurens Dassen (Volt).

'We zijn geen one-issuepartij'

CPB komt met nieuwe ramingen voor de formatie

Het Centraal Planbureau komt met nieuwe ramingen voor het financieel-economische beleid voor de formatie. De economische groei valt iets tegen maar de werkloosheid valt mee. Hoe lang kan de steun van de overheid echter doorgaan? In de studio spreken we met CPB-directeur Pieter Hasekamp. Ook praten we erover met Mathijs Bouman.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl