Lamine Yamal en zijn vader Mounir Nasraoui
NOS Voetbal

Spaanse media: vader Barcelona-speler Yamal neergestoken, maar buiten levensgevaar

Mounir Nasraoui, de vader van Barcelona-voetballer Lamine Yamal van FC Barcelona, is neergestoken in Mataró. Dat is een Spaanse kustplaats even ten noorden van Barcelona.

Volgens de Spaanse krant La Vanguardia, die zich beroept op bronnen dicht bij de zaak, is hij in ernstige toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens sportkrant Marca is de vader van Yamal stabiel en buiten levensgevaar.

Ruzie bij hond uitlaten

Nasraoui zou woensdagmiddag ruzie hebben gekregen met een aantal mannen, toen hij zijn hond uitliet. De mannen zouden hem hebben nat gespoten. Er kwam politie ter plekke, waarna het incident met een sisser leek af te lopen. Maar 's avonds zouden de mannen verhaal zijn komen halen, waarbij de vader van Yamal op een parkeerterrein werd neergestoken en zwaar gewond raakte.

Er zijn al arrestaties zijn verricht. Woensdagavond werden drie mannen gearresteerd, vandaag nog een vierde. Hen wordt poging tot moord ten laste gelegd.

Het pas 17-jarige talent Yamal ontpopte zich tot een van de smaakmakers van het Spaanse elftal op het EK voetbal in Duitsland afgelopen zomer. Yamal scoorde in de halve finale tegen Frankrijk, waarmee hij de jongste doelpuntenmaker ooit op het EK werd.

In de door Spanje met 2-1 gewonnen finale tegen Engeland gaf hij een assist op Nico Williams.

Yamal schiet schitterend raak en is jongste doelpuntenmaker ooit op EK

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl