Bij het ongeval in Wilbertoord kwam de 42-jarige moeder van de kinderen om het leven
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

Moeder komt om bij botsing, kinderen dood en gewond gevonden in huis

Bij een mogelijk steekincident in een huis in Boekel is een kind om het leven gekomen en een ander kind zwaargewond geraakt. De moeder van de kinderen kwam niet veel later in het nabijgelegen Wilbertoord bij een verkeersongeluk om het leven, meldt de politie.

Rond het middaguur kwam de 42-jarige moeder om het leven toen zij met haar auto in aanrijding kwam met een vrachtwagen. In de woning van de vrouw werden even later haar twee kinderen van 10 en 12 gevonden.

De politie is inmiddels een groot onderzoek gestart naar de precieze toedracht van beide gebeurtenissen. Het onderzoek bij de woning zal nog zeker de hele avond duren, meldt de politie.

Hulpdiensten bij de woning waar de kinderen werden gevonden

Burgemeester Van den Elsen van Boekel laat aan Omroep Brabant weten dat het incident een diepe indruk heeft gemaakt. "Ons medeleven gaat allereerst uit naar de nabestaanden en direct betrokkenen van het gezin." Vanavond is er een bijeenkomst voor omwonenden en bekenden om over de tragedie te praten.

De chauffeur van de vrachtwagen bleef bij de botsing ongedeerd. De man heeft de politie verteld dat de bestuurster van de auto bewust op zijn vrachtwagen inreed, meldt Omroep Brabant.

Advertentie via Ster.nl