Gitte Michels

Hurley verslaat Kampong, Troost helpt mannen Pinoké langs HGC

De hockeysters van Hurley wonnen voor de vijfde keer op rij op eigen veld van Kampong. In het Amsterdamse Bos werd een 0-1 achterstand omgebogen in een 3-1 zege.

Sosha Benninga bracht de bezoekers in het tweede kwart op voorsprong, na rust richtte Hurley zich op.

Met een rake strafbal trok Gitte Michels de stand gelijk. Via treffers uit strafcorners van Michelle van der Drift en opnieuw Michels boekte Hurley de eerste zege van het seizoen.

Tweede zege Pinoké

De hockeyers van Pinoké hebben in de hoofdklasse ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op eigen veld werd met 3-1 gewonnen van HGC. Joep Troost leidde de Amsterdamse zege in met twee treffers.

Joep Troost

Troost, vorig jaar topscorer van promotieklasser Almere, poetste met een verwoestende uithaal de 0-1 van Jan van 't Land weg. Uit de negende strafcorner van Pinoké maakte hij ook de 2-1. Diep in het vierde kwart zorgde Jacob Draper met zijn eerste treffer voor de club ook nog 3-1.

HGC zag Floris Benschop met een bovenbeenblessure uitvallen.